Foque is een speciaalzaak met meer dan 70 jaar ervaring in verkoop en onderhoud van kwaliteitsmachines en gereedschappen voor de vakmensen en de betere doe-het-zelver.

Ons Bedrijf is opgestart in 1950 door grootvader Theo Foque met als hoofd producten en gereedschappen voor boer en tuinder.

 

Vanaf 1970 zijn wij ons meer gaan richten in een machinehandel en gereedschappen.

 

Door onze ervaring in de sector hebben wij in 1995 gekozen voor één kwaliteitsmerk MAKITA met een assortiment elektrische machines en één kwaliteitsmerk HONDA voor de tuinmachines. Omdat we ervan overtuigd zijn onze klanten betere informatie en een snellere service te kunnen bieden aan de juiste prijzen.

Wij staan dan ook klaar om U met objectieve informatie en advies een juiste keuze te helpen maken specifiek voor de job die u moet uitvoeren.

Wij leveren kwaliteit en service door onze keuze voor topmerken zoals Makita en Honda. Enkel leveranciers die ons een snelle wisselstukkenservice en een vlekkeloze garantie aanbieden krijgen ons vertrouwen. Door deze keuze en dankzij een team van technisch geschoolde mechaniekers herstellen wij uw machine snel en professioneel.

 

Maar uit ervaring weten we dat voor de vakmensen een snelle herstelling van 48 uur niet snel genoeg is in sommige gevallen, waardoor wij beschikken over interimmachines die U kan gebruiken tijdens de herstel periode. Dit is dus ook één van onze grote troeven !!!!

 

Bij ons koop je niet een machine in de doos of aan het rek. Maar je kan ook de machines testen en vergelijken in ons testcenter. Voor de vakmensen onder jullie komen we ook ter plaatsen langs op de werf om te demonstreren of om de juiste machine te zoeken voor Uw werk.

 

Met fierheid kunnen wij zeggen dat we het grootste test- & koopcenter in België zijn.

 
Wij nodigen U van harte uit om ons te bezoeken in onze nieuwe showroom met op gelijkvloers ons Makita center met alle nodige toebehoren voor de machines, aangevuld met professionele gereedschappen voor bouw en industrie. Op de eerste verdieping bieden wij volledig assortiment  werkkledij met 2 topmerken in hun prijsklasse, aangevuld met werkschoenen en alles wat te maken heeft met veiligheid.

 

Met fierheid kunnen wij zeggen dat we het grootste test- & koopcenter in België zijn.