MR2

Airtox Veiligheidssneaker S1P

 

EIGENSCHAPPEN:

Ultieme lichtgewicht aluminium MI6-neus
Brede Scandinavische pasvorm
Geavanceerde EVA-middenzool met vering
Olie-, zuur- en brandstofbestendige buitenzool
Hittebestendige 300 ° NRT rubberen buitenzool

Werkschoen laag S1P Zwart/Grijs

Airtox MacLaren MR2 S1P Zwart/Grijs

€ 254,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

veiligheidssneaker met onvergelijkbaar comfort

De MR2 stijl van Airtox is een Super Charged allround lichtgewicht en zeer goed ademende veiligheidsschoen.

 

Deze stijl is een van de eerste Airtox veiligheidsschoenen om de revolutionaire nagelbeschermer aan te bieden: WHITELAYER®. Dit materiaal is oorspronkelijk in de Verenigde Staten ontwikkeld als een speciaal project voor de Amerikaanse elitesoldaten, Navy Seals, die kogelvrije vesten nodig hadden die bijzonder licht en flexibel waren.

 

WHITELAYER® is extreem flexibel en tegelijkertijd sterker dan staal. De geïntegreerde WHITELAYER® nagelbeschermer in de McLaren bereik weegt slechts 32 grams en is dus 55% lichter dan andere textiel nagelbeschermingsmaterialen. Als extra bonus is het materiaal zeer flexibel, ademend en vochtabsorberend.

 

De MR2 biedt een buitengewoon hoog comfort en is zeer slipvast en hittebestendig tot 300 ° C. Het bovendeel wordt aangedreven door de PowerBreeze® luchtstroomsysteem, dat zorgt voor een efficiënt ademend vermogen en een betere luchtcirculatie in de schoen. De stijl is zeer ademend en wordt alleen aanbevolen voor gebruik in gebieden waar geen waterbestendigheid vereist is. Middelzware taak.

 

ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC

Combineer met

Absolute 3
vanaf € 18,00 2
Walking on clouds
vanaf € 39,00 2
Pump-It
vanaf € 43,00 2