FM1

Airtox Veiligheidssneaker S1P

 

EIGENSCHAPPEN:

TPA-Plast lichtgewicht neus
Brede Scandinavische pasvorm
Geavanceerde EVA-middenzool met vering
Olie-, zuur- en brandstofbestendige buitenzool
Hittebestendige 300 ° C NRT rubberen buitenzool

Werkschoen laag S1P Zwart/Wit

Airtox Stingray FM1 S1P Zwart/Wit

€ 254,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

veiligheidssneaker met onvergelijkbaar comfort

De FM1-stijl is een geheel nieuwe stijl uit de wondere wereld van Airtox veiligheidsschoenen. Het is een Super Charged allround lichtgewicht en zeer ademende veiligheidsschoen.

 

Deze stijl biedt Airtox's iconische nagelbeschermer: WHITELAYER®. Dit materiaal is oorspronkelijk in de Verenigde Staten ontwikkeld als een speciaal project voor de Amerikaanse elitesoldaten, Navy Seals, die kogelvrije vesten nodig hadden die bijzonder licht en flexibel waren. WHITELAYER® is extreem flexibel en tegelijkertijd sterker dan staal. De geïntegreerde WHITELAYER® nagelbeschermer in de FM1 weegt slechts 32 grams en is dus 55% lichter in vergelijking met andere textiel nagelbeschermingsmaterialen. Als extra bonus is het materiaal zeer flexibel, ademend en vochtregulerend.

 

De FM1 biedt een buitengewoon hoog comfort en is zeer slipvast en hittebestendig tot 300 ° C. Het bovendeel wordt aangedreven door de PowerBreeze® luchtstroomsysteem, dat zorgt voor een efficiënt ademend vermogen en een betere luchtcirculatie in de schoen. De stijl is metaalvrij, zeer ademend en alleen aanbevolen voor gebruik in gebieden waar geen waterbestendigheid vereist is. Middelzware taak.

 

ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC ESD

Combineer met

Absolute 3
vanaf € 18,00 2
Walking on clouds
vanaf € 39,00 2
Pump-It
vanaf € 43,00 2