UL1P

Airtox Veiligheidssneaker S1P

SUPER FUNCTIES:

 

EIGENSCHAPPEN:

Dual Air-EVA, 3.2 tussenzool
Rubberen NRT-buitenzool
Atletische pasvorm

Werkschoen laag S1P Zwart

Airtox Veiligheidssneaker UL1P Zwart

€ 272,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen1

lichtste werkschoen ter wereld

De verbazingwekkende Whitelayer nagel bescherming. De revolutionaire nagelbeschermer: WHITELAYER®. De basis van het materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld in de Verenigde Staten als een speciaal project voor de Amerikaanse elite-soldaten, Navy Seals, die kogelvrije vesten nodig hadden die bijzonder licht en flexibel waren. WHITELAYER® is verder verfijnd door de bemanning van Airtox LAB 32 om te passen bij de standaard veiligheidsschoenen. Het extreem ambitieuze team heeft het materiaal nog lichter gemaakt en tegelijkertijd zo flexibel gemaakt als een gewoon keukendoek. De geïntegreerde en superieure WHITELAYER® concept2 nagelbeschermer in de schoenen weegt slechts 32 grams en is dus 55% lichter in vergelijking met andere textiel nagelbeschermingsmaterialen. Als extra bonus is het materiaal zeer flexibel, ademend en vochtabsorberend.

 

Op maat gemaakt "Koolstofvezel extreem" neus 31 grams. Ja, we weten het! - teenkappen van koolstofvezel zijn eerder gezien, maar wat de extreme neus van koolstofvezel uniek maakt, is de geavanceerde techniek die gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken in combinatie met KDE-plasmabehandeling met lage dichtheid. Hiermee bereiken we zowel een hoge slagvastheid, aantrekkelijke minimalistische afmetingen en uiteraard een verbazingwekkend laag gewicht.

 

Superlite buitenzool. De buitenzool is gemaakt met een dubbelzijdige aluminium mal in combinatie met nanotechnologie. Als bonus biedt de buitenzool een zeer zacht draagcomfort, ondersteund door een uniek ontworpen Air-EVA, gecombineerd met een ultradunne laag speciaal antislip NRT-rubber.

 

Superlite micro-ademende bovenstof. Het bovenmateriaal is gemaakt met behulp van unieke en op maat gemaakte stoffen, bestaande uit hightech vezeldraden en heliosfeer-microvezelelementen. De eigenschappen zijn wederom extreem licht van gewicht en tegelijkertijd zorgt de stof voor een efficiënt ademend vermogen.

 

EN ISO 20345: 2011 SB PE SRA

Combineer met

Absolute 3
vanaf € 18,00 2
Walking on clouds
vanaf € 39,00 2
Pump-It
vanaf € 43,00 2